İçeriğe geç

Erkan Petekkaya Bölüm Başına Ne Kadar Alıyor

Kenan İmirzalıoğlu bölüm başına kaç para alıyor?

“Kim Milyoner Olmak İster”in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yeni projesinde yönetmen Yavuz Turgul ile iş birliği yapacak. Page 2 haberine göre İmirzalıoğlu, bölüm başına 1 milyon 300 bin lira alacak.

Kurtlar Vadisi Necati Şaşmaz bölüm başı ne kadar alıyor?

Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz en çok maaş alan isimlerden… Erkekler arasında ise en yüksek maaşı 60 bin TL ile Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz alıyor. Nurgül Yeşilçay, Sensiz Olmaz dizisi için bölüm başına 55 bin TL’den 13 bölümlük sözleşme imzaladı.

Oktay Kaynarca alan yarışmasında bölüm başı ne kadar alıyor?

Oktay Kaynarca bölüm başına 50.000 TL alıyor. Yarışmada Çağla Şikel haftalık 25.000 TL alıyor. Yarışmada Ivana Sert haftalık 25.000 TL alıyor.

Halit Ergenç bölüm başı ne kadar alıyor?

En çok kazanan isim Halit Ergenç olurken, bölüm başına 2 milyon TL alacağı açıklandı.

Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanıyor?

📌 Can Yaman, Türk dizileri sayesinde İtalya’da bölüm başı 6 milyon TL kazanıyor. Burak Özçivit ise Ortadoğu’daki kuruluşlardan 5 milyon TL kazanıyor.

Ben bu cihana sığmazam Oktay Kaynarca bölüm başı ne kadar alıyor?

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ise resmen rol model oldu ve herkesin gönlünü fethetti. Kaynarca, bölüm başı 85 bin TL kazanırken, aylık bütçesi de 340 TL’ye çıktı.

Çağatay Ulusoy kaç TL alıyor?

Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı dizi için Kanal D ile görüşmelere başlandı. Başarılı oyuncu, dizinin bölüm başına 3.5 milyon TL kazanacak.

Ferit bölüm başı ne kadar alıyor?

Ünlü oyuncunun bu diziden bölüm başına aldığı ücretin 400 bin TL olduğu öğrenildi.

Pinar Deniz bölüm basi ne kadar aliyor?

Müge Dağstanlı’nın haberine göre, Yargıtay’ın Ceylin’i Pınar Deniz’in diziden bölüm başına alacağı maaş 700 bin TL olacak.

Kenan İmirzalıoğlu’nun mal varlığı nedir?

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, bölüm başına aldığı maaşla rekorlar kırmaya devam ediyor. Ünlü yıldızın serveti, reklam gelirleri de dahil olmak üzere 50 milyon doları aşıyor.

Kim 500 milyar ister sunucuları?

Daha sonra programın moderatörlüğünü Selçuk Yöntem (2014-2017), Murat Yıldırım (2017-2019) ve Kenan İmirzalıoğlu (2019-2024) üstlendi. Bugün program 8 Eylül 2024’ten itibaren Oktay Kaynarca tarafından sunuluyor.

Erkan Petekkaya bölüm başı ne kadar alıyor?

Erkan PETEKKAYA Daha önceki dizilerinden bölüm başı 40 bin lira alan yakışıklı oyuncunun yeni yayın sezonunda cebine 60 bin lira girecek.

Beren Saat ne kadar kazanıyor?

Oyuncu şu anda bölüm başına 60 bin lira alıyor. Necati Şaşmaz bölüm başına 60.000 TL alıyor. Bergüzar Korel bölüm başına 55.000 TL alıyor. Beren Saat bölüm başına 60.000 TL alıyor.

Özcan Deniz bölüm başına ne kadar alıyor?

Son dizisinde bölüm başı 96 bin TL kazanan Özcan Deniz, artık para kazanıyor. Bir içecek firmasının reklam kampanyası için kamera karşısına geçen Deniz, 1. yılını kutluyor.

Mert Ramazan Demir bölüm başı ne kadar alıyor?

Mert Ramazan Demir’e sosyal medyada savaş açıldı! Bölüm başına 1 milyon TL 19 Eylül 2024

Dizi oyuncuları bölüm başı ne kadar alıyor 2024?

Oyuncu 2024’te en düşük maaşı 27.900 TL alırken, en yüksek maaş 83.600 TL olacak. Geçtiğimiz yıllara bakıldığında oyuncunun Temmuz 2023’teki yaş ortalaması 38.

Kenan İmirzalıoğlu kaç kazanıyor?

Aylık 4 milyon 800 bin TL kazanacak. İmirzalıoğlu, ayda ortalama 4 bölüm yayınlayan dizilerden aylık 4 milyon 800 bin TL kazanacak.

Dizi oyuncuları ne kadar maaş alıyor?

Türkiye’de bir oyuncunun ortalama aylık maaşı 120 TL iken, tiyatro ve dizi oyuncuları için bölüm veya oyun başına 25 bin TL ödeniyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun ne kadar serveti var?

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, bölüm başına aldığı maaşla rekorlar kırmaya devam ediyor. Ünlü yıldızın serveti, reklam gelirleri de dahil olmak üzere 50 milyon doları aşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Türbanlı Escort